Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

SENIOR EKONOMIASSISTENT TILL KUNDRESKONTRAN HOS CAPIO

Capio fortsätter växa och är nu i behov av att utöka sitt ekonomiteam med en utåtriktad ekonomiassistent med goda kunskaper inom kundreskontran.
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos Capio. Tjänsten är placerad i nya fina lokaler på Sollentuna Sjukhus, Sollentuna.

Om företaget

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.
Vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet för varje patient. Våra medarbetare har detta som riktmärke i sitt arbete, varje dag.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent arbetar du som del av ett team bestående av 10 personer och du rapporterar till Redovisningschefen. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara kundreskontran och innebära bland annat:
• Ansvara för kundfakturering genom hela fakturaflödet
• Hantera bankinbetalningar
• Säkerställa att allt blir fakturerat, inkl. vidarefakturering till koncernbolag och övriga bolag
• Löpande hantering dagskasseredovisningar och handkassor samt avstämning
• Löpande bokföring
• Ansvara för avstämning av balanskonton inom ansvarsområdet
• Vara behjälplig vid månads-, kvartals- och årsbokslut
• Upprätta manualer och rutiner knutna till redovisning både mot verksamhet och inom gruppen
• Löpande support till verksamheten
• Lägga upp nya leverantörer/korrigera befintlig leverantör

Din profil

Vi ser att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och drivs av processförbättring och problemlösning. Som person är du noggrann och prestigelös, med en god förståelse för redovisning. Då rollen kommer innebära mycket sociala kontakter både internt och externt ser vi även att du har lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Tidigare arbete i affärssystemet Agresso/Unit4 är mycket meriterande.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande att ha arbetat i Agresso/Unit4

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt övrenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Sollentuna
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-21
Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos Capio. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James 072-215 15 34

TillsvidareanställningSollentunaHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2022-10-21

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail