Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

SENIOR ACCOUNTANT TILL INTERNATIONELLT BOLAG I CITY

Har du lång erfarenhet inom redovisning och är sugen på ett spännande uppdrag som Senior Accountant på ett välkänt internationellt bolag?

Om företaget

Vår kund är ett väletablerat och innovativt bolag i en spännande bransch och finns världen över. Till kontoret i centrala Stockholm söker vi nu en driven ekonom för ett uppdrag på ca 12-18 månader!

Dina arbetsuppgifter

Som Senior Accountant kommer du att ingå i ett team och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
• Avstämningar
• Månads- och kvartalsbokslut
• Rapportering till konsolideringsteam i USA
• Stödja externa och interna revisionskrav (SOX)
• Vara med och granska arbete utfört av outsourcingteam
• Övriga ad-hoc uppgifter som förekommer på avdelningen

Din profil

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Med din kunskapsbas har du ett helhetsperspektiv som gör att du även kan analysera och tolka siffror. Har du arbetat i en större global organisation som redovisar enligt IFRS är detta ett stort plus. Bolaget är internationellt och väldigt goda kunskaper i engelska i tal och skrift är därför ett krav.

Som person ser vi gärna att du är självständig, lösningsorienterad, flexibel och lyhörd. Du är van att driva ditt eget arbete framåt, kan ta egna initiativ, är stresstålig och kan prioritera bland dina uppgifter vid arbetstoppar. Du är en social person som har lätt för att samarbeta och interagera med andra, både inom teamet och i den övriga organisationen.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
• Tidigare erfarenhet från global verksamhet
• Social, kommunikativ och lyhörd
• Väldigt goda kunskaper i Excel
• Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-25

Denna tjänst är ett konsultuppdrag på ca 12-18 månader där du är anställd av oss på Resultat AB och uthyrd till vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

VisstidsanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se073-311 68 62

Ansök senast:2022-09-25

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail