Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

Revisorsassistent till R3 Revisionsbyrå

Vill du vara en del av ett växande företag där det ges goda möjligheter till såväl personlig- som professionell utveckling? Är du analytiskt begåvad och relationsskapande uti fingerspetsarna? Vill du arbeta i ett företag med högt driv, frihet under ansvar och engagerade kollegor? Då kan du vara den vi söker!

Om företaget

R3 Revisionsbyrå startades 1987 och har idag kontor i Stockholm och Göteborg. Vår kärnverksamhet är revision och rådgivning gällande redovisning, beskattning och bolagsfrågor. Genom vårt internationella nätverk kan vi även erbjuda rådgivning vid internationella frågor. Vi sitter i fantastiska lokaler på Riddargatan, nära Stureplan i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som revisorsassistent ingår arbetsuppgifterna att granska och revidera våra klienters redovisning och förvaltning i enlighet med gällande lagar och regler. I ditt arbete kommer du inledningsvis ha minst en person som bollplank och som övervakar ditt arbete där du slutligen ska leverera underlag till en påskrivande revisor. Successivt kommer du få större ansvar och själv få styra ditt arbete med utökade kundkontakter. Beroende på kund och uppdrag arbetar vi i olika stora team där du är med och stöttar revisorerna och uppdragen är av skiftande storlek och inom många olika branscher. Hos oss får du jobba med allt från mindre ägarledda bolag till större koncerner i både svenska och internationella miljöer. Det erbjuds även goda möjligheter till vidareutveckling via både intern och extern utbildning.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning/revision eller finans. Vi ser gärna att du är nyexaminerad eller i början på din karriär gärna med erfarenhet från en redovisningsbyrå eller annan revisionsbyrå.
Vi tror att du har ett brinnande intresse för redovisning och revision och som person är serviceinriktad, noggrann och vågar ta egna beslut. Vidare har du stort driv, affärsmässighet med stort engagemang. För att trivas i rollen så är du en person som strävar efter personlig utveckling och utmaningar genom kundutveckling och problemlösning. Vi ser det som positivt om du på sikt vill ta steget vidare till auktoriserad revisor, en process som vi stödjer genom en individuell utvecklingsplan.

Framgångsfaktorer

- Högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning/revision eller finans
- Serviceinriktad, relationsskapande och analytisk i ditt arbete

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Höst -22
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Riddargatan, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-30
Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av R3 Revisionsbyrå. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på 072-215 15 34

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2022-09-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail