Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

Redovisningskonsult till Tre Ekonomer

Är du en redovisningskonsult som älskar kundkontakt och trivs i en konsultativ roll mot dina kunder? Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss!
Tre Ekonomer är ett etablerat varumärke som är förknippat med trygghet och förtroende. Vi hjälper företag och företagare att nå sina mål och strävar alltid efter att leverera mer än vad som förväntas av oss.
Här får du chansen att arbeta tillsammans med kollegor som tar initiativ och ansvar. Vi arbetar med starka värdegrunder, och är ett företag där du som medarbetare har möjlighet till att utvecklas och påverka!

Om företaget

Tre Ekonomer är en etablerad redovisningsbyrå som grundades 2005 och har idag ca 25 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Här arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och lönekonsulter. Vi är medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och följer REX för kvalificerade redovisningstjänster samt SALK för kvalificerade lönetjänster.
Vi är en familjär byrå med en hög digitaliseringsgrad. Vi som arbetar här tar initiativ, tar ansvar, är stolta över det vi gör, visar respekt för varandra och har en öppen kommunikation. Vi som arbetar här kan och vill påverka vår egen, företagets och våra kunders utveckling.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.treekonomer.se.

Dina arbetsuppgifter

Du tillhör ett team om ca 25 kollegor som arbetar som redovisnings- och lönekonsulter. I din roll som redovisningskonsult kommer du för dina kunders räkning sköta den löpande bokföringen, bokslut, årsredovisningar, deklarationer samt andra ekonomiska arbetsuppgifter och rådgivning kring dessa. Rådgivning inom skatt- och ekonomistyrning är vanligt förekommande bland våra kunder. Viss enklare löneadministration kan även förekomma. Vi arbetar i team, och på de flesta av uppdragen du arbetar med kommer du att samarbeta med andra kollegor.

Din profil

Vi söker dig med ekonomisk utbildning och som har minst två års erfarenhet av att ha arbetat på redovisningsbyrå. För att lyckas i rollen som redovisningskonsult ser vi att du är engagerad och trivs i kundkontakten samt att du är kommunikativ och kvalitetsmedveten. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt samt är noggrann och ansvarsfull. Du är också nyfiken, proaktiv och vill gärna förbättra och förenkla ditt arbete.
Du har med fördel en grundläggande systemförståelse, och kan med enkelhet sätta dig in i nya system. Bokföringen sköts i stort sett uteslutande i Fortnox. För bokslut, skatt och byråstöd använder vi Wolters Kluwers programvaror. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa sedan tidigare. Goda kunskaper i Excel är också meriterande.

Framgångsfaktorer

- Minst 2 års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult på redovisningsbyrå.
- Meriterande med tidigare erfarenhet av Fortnox och Wolters Kluwers programvaror.
- Goda kunskaper i Excel.
- Flytande svenska i tal oh skrift.

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Kungsholmen, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-01-28

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande eftersom tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara på telefonnummer 072-215 15 34.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-James

Ansök senast:2022-01-28

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail