Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOMER TILL STOCKHOLM

Vi söker just nu efter Redovisningsekonomer till kommande uppdrag och rekryteringar hos våra kunder inom Stockholmsregionen.
Sök gärna redan idag, då vi löpande får in uppdrag och tjänster och gärna etablerar kontakt även för framtiden!

Om företaget

Resultat AB är ett bemanningsbolag som jobbar med uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi erbjuder stöd i all typ av ekonomiarbete, oavsett vem kunden är eller vilken arbetsuppgiften är. Vi är helt enkelt Experter på Ekonomer!

Vi söker just nu efter redovisningsekonomer i proaktivt syfte till våra kunder! Vi kan erbjuda både rekryteringar och konsultuppdrag. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragen kan vara såväl heltid som deltid.

Dina arbetsuppgifter

Dina kommande arbetsuppgiter kan bland annat innebär:
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Månads-, kvartals- och årsbokslut
• Moms- och skattedeklarationer
• Årsredovisningar/delårsrapporter

Din profil

Vi söker dig som har relevant högeskole eller universitetsutbildning. Du har jobbat med redovisning i minst två år, du har god förståelse för det ekonomiska flödet och är van att arbeta ax till limpa. Du är systemkunnig och har goda kunskaper i Excel.

Vi söker efter dig som är noggrann, social och har ett brinnande intresse för siffror. Du ser dig själv som en uttalad lagspelare och bidrar med till en god stämning.

Framgångsfaktorer

- Relevant högskole- eller universitetsutbildning
- Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Goda systemkunskaper
- Goda kunskaper i Excel

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072 215 15 34.
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-29

Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072 215 15 34.

VisstidsanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2022-09-29

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail