Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOM TILL STOCKHOLM ENVIRONMENT INSTITUTE

Vi söker nu efter en Redovisningsekonom till Stockholm Environment Institute (SEI). Här får du möjlighet att arbeta i en ny och utvecklande roll i en internationell forskningsmiljö tillsammans med engagerade kollegor (läs gärna mer om SEIs kollegor här: https://www.sei.org/people/meet-sei/). Låter detta som en intressant tjänst där du kan vara med och bidra till en mer hållbar framtid? Då vill vi gärna höra från dig!

Om företaget

Stockholm Environment Institute är en internationell och oberoende forsknings- och policyorganisation som tacklar miljö- och hållbarhetsutmaningar. Vi kopplar samman vetenskap och beslutsfattande för att utveckla lösningar och bidra till en hållbar framtid för alla. På våra åtta center i Europa, Asien, Afrika och Amerika engagerar vi oss i policyprocesser, utvecklingsåtgärder och affärspraxis över hela världen. Läs mer på: www.sei.org.

Dina arbetsuppgifter

Din främsta uppgift blir att bidra till utveckling av finansiell rapportering och redovisningsrutiner samt analys av resultatrapporter. Rollen innebär också ett ansvar för den operativa förvaltningen och utvecklingen av affärssystemet, vilket omfattar både ansvar för data, behörigheter och register men även utveckling av moduler och rapporter. Du kommer ingå i ett team om 9 personer och rapporterar till SEIs Financial Director. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta:
• Arbete med stängning av redovisningsperioder och periodbokslut
• Arbete med årsredovisning, inkl konsolidering av dotterbolag
• Analys av finansiella rapporter
• Analys och utveckling av redovisning och rapportering från kontor utanför Sverige (Bangkok, Nairobi, Bogotá)
• Förberedelse av periodiska rapporter och information till styrelserapporter
• Momsredovisning och skattecompliance
• Ansvar för data, register, behörigheter i affärssystemet Unit4 BusinessWorld

Din profil

Vi ser att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och trivs in en internationell organisation med medarbetare från hela världen. Som person är du självständig med ett konsultativt förhållningssätt där din förmåga att skapa goda relationer värdesätts. Du är strukturerad och arbetar efter en tydlig process och organiserar och planerar ditt arbete väl.
Då SEIs huvudsakliga arbetsspråk är engelska kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. Tidigare arbete i affärssystemet Unit4 är mycket meriterande.

Framgångsfaktorer

• Ekonomexamen eller annan likvärdig utbildning
• Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med redovisning
• God kunskap om moms och andra skatter mycket meriterande
• Erfarenhet av koncernredovisning
• Erfarenhet av affärssystem/ekonomisystem, gärna Agresso/Unit4
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Linnégatan, Stockholm (möjlighet till delvis distansarbete)
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-01
Denna tjänst är en hyrrekrytering där du börjar som anställd hos oss på Resultat AB och arbetar ute hos SEI och sedan blir anställd utav SEI. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westin-James; 072 215 15 34

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-James

Ansök senast:2022-10-07

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail