Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOM TILL OFFICE RECYCLING

Vi söker nu efter en driven Redovisningsekonom för ett föräldravikariat på minst 6 månader hos Office Recycling. Du kommer att ingå i ett väletablerat team och utgå från deras kontor mitt i centrala Stockholm.

Om företaget

”Office Recycling är Sveriges grönaste återvinningsföretag. Vi har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. Vi är världens enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Vi är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt!
Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning. Vi hämtar alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Vår vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan.”

Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom kommer du ingå i ett team om tre personer och du rapporterar till Ekonomichefen. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:
• Löpande bokföring
• Månadsbokslut
• Fakturering
• Moms & skattedeklarationer
• Årsredovisning
• Inkomstdeklarationer
• Ut- och inbetalningar
• Kontoavstämningar
• Kontakt med revisor

Din profil

Vi ser att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv med ett öppet sinne och framåtanda. Då avdelningen håller på med digitaliserings- och förbättringsprojekt ser vi att du är systemintresserad och lösningsfokuserad. Tidigare erfarenhet av Fortnox eller Microsoft Dynamics 365 ses som ett stort plus. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Goda kunskaper i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet av Fortnox eller Microsoft Dynamics 365 ett stort plus
• Positiv, driven och självgående

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Senast 1 november
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Centrala Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-28
Denna tjänst är en hyra där du börjar som anställd hos oss på Resultat AB och arbetar ute hos vår Office Recycling. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westin-James; 072 215 15 34

VisstidsanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2022-09-28

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail