Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOM TILL FASTIGHETSBOLAG I CITY

Om företaget

Vi söker just nu efter en Redovisningsekonom till vår kund i centrala Stockholm. Bolaget verkar inom fastighetsbranschen och uppdraget förväntas bli ca 12 månader.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
• Hantera transaktioner
• Bokslut - avstämningar genom flera bolag
• Ta fram underlag för bokföringsorder
• Fusioner

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet som Redovisningsekonom. Det är mycket meriterande att tidigare ha arbetat i fastighetsbranschen. Har du arbetat med koncernredovisning är det ett stort plus. Även meriterande att ha arbetat i Vitec, Aaro samt Visma.

Som person bör du vara initiativtagande, analytisk och prestigelös. För att lyckas i rollen är du kommunikativ och lyhörd i ditt samarbete med såväl kollegor internt som externt. Du är van att arbeta självständigt och driva både ditt eget samt företagets arbete framåt.

Framgångsfaktorer

• Minst 5 års erfarenhet av en liknande roll
• Meriterande att tidigare ha arbetat i fastighetsbranschen
• Meriterande med koncernredovisning
• Meriterande att ha arbetat i Vitec, Aaro eller Visma

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 12 månader
PLACERING: Centrala Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-26

Denna tjänst är en hyra, där du är anställd hos oss på Resultat. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Hanna Eriksson, 072-230 99 89

VisstidsanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se

Ansök senast:2021-10-26

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail