Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOM TILL ELITE HOTELS OF SWEDEN AB

Vi söker nu efter en driven och analytisk Redovisningsekonom till Elite Hotels of Sweden AB.
Vi ser framemot din ansökan!

Om företaget

”VÄLKOMMEN TILL SVERIGES MEST KLASSISKA HOTELLKEDJA!
Elite Hotels består i dag av ett fyrtiotal kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Våra hotell återfinns oftast i unika och varsamt renoverade byggnader där varje hotell har sin egna historia och speciella karaktär. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd.”

Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom kommer du ingå i ett team av 7 personer och du rapporterar till Ekonomichefen. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. innebära:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Månadsbokslut
• Avstämningar, inklusive bankavstämningar
• Budget- och prognosarbete

Din profil

Vi ser att du jobbat minst 5 år med liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för redovisning. Som person är du dynamisk och effektiv i ditt arbetssätt, noggrann och strukturerad ut i fingerspetsarna och tar stort eget ansvar för ditt eget arbete. Då arbetet kommer innebära ett brett kontaktnät är du som person kontaktskapande, social och drivs av att arbeta tillsammans mot gemensamma mål.

Framgångsfaktorer

• Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Noggrann, självgående, kontaktskapande och social.

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Centrala Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-30
Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Elite Hotels of Sweden AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på 072-215 15 34.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2022-09-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail