Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

REDOVISNINGSEKONOM TILL BIOGAIA

Har du flera års erfarenhet av att självständigt arbeta med hela ekonomiflödet och känner dig redo för nya utmaningar? Just nu söker vi en Redovisningsekonom för ett konsultuppdrag på ca 12 månader till BioGaia. Här välkomnas du till ett familjärt bolag som värdesätter sina medarbetare högt.

Om företaget

BioGaia är ett svenskt innovativt hälsoföretag och världsledande inom kosttillskott med probiotika sedan mer än 30 år. Genom åren har vi byggt upp ett globalt nätverk av ledande, oberoende forskare och specialister, experter inom produktion och lokala distributionspartners över hela världen. Våra produkter innehåller L. reuteri, en probiotisk bakterie som bidrar till en balanserad tarmflora. BioGaia vill bidra till bättre hälsa i världen genom att erbjuda kliniskt testade och konsumentvänliga probiotiska produkter.

Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom hos BioGaia kommer du att ha en bred roll inom redovisning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Löpande redovisning
• Leverantörsreskontra samt betalningar
• Månads- och kvartalsbokslut
• Budgetuppföljning
• Moms- och skattedeklarationer
• Årsredovisning

Ovan nämnda arbetsuppgifter utgör grunden för rollen men även andra ad-hoc uppgifter kommer att tillkomma.

Din profil

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du är van att självständigt driva ditt eget arbete framåt men uppskattar även samarbete inom teamet. För att passa i rollen ser vi gärna att du är prestigelös, noggrann och serviceinriktad.

Flytande kunskap i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. En god systemvana är positivt, där tidigare erfarenhet i Microsoft Dynamics 365 är starkt meriterande. Även goda kunskaper i Excel efterfrågas för denna tjänst då en del rapportering sker i Excel.

Framgångsfaktorer

• Minst fem års erfarenhet med tidigare nämnda uppgifter
• Social och kommunikativ
• Prestigelös, noggrann och driven
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i Excel
• Systemvana – erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 är meriterande

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: November 2022
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-30

Denna tjänst är ett konsultuppdrag på ca 12 månader där du är anställd av oss på Resultat AB och uthyrd till BioGaia. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

VisstidsanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se073-311 68 62

Ansök senast:2022-10-02

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail