Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

KONCERNREDOVISNINGSANSVARIG TILL LAGERSTEDT & KRANTZ

Har du flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning och är nu redo att ta nästa kliv? Är du van att arbeta operativt och brinner för att utveckla och effektivisera processer? Då kan rollen som Koncernredovisningsansvarig vara rätt för dig!

Om företaget

Lagerstedt & Krantz (LK) är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen. De har sedan starten 1910 utvecklat smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet. Med utgångspunkten att allting går att förenkla och förbättra samt en strävan att utveckla smartare och mer hållbara lösningar till deras kunder har LK gjort en framgångsresa de är väldigt stolta över.

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. På huvudkontoret i Bromma blir du en viktig del i ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Arbetsplatsen uppmuntrar till långsiktiga relationer, där medarbetarna har goda utvecklingsmöjligheter. LK erbjuder givetvis tjänstepension, kollektivavtal och friskvård. Titta gärna in på LKs karriärsida för att läsa mer om hur andra kollegor beskriver sin arbetsplats.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Koncernredovisningsansvarig kommer du att ha en central roll mellan CFO och redovisningsteamet. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för kvalitetssäkringen av bokslut, årsredovisning samt rapportering till ledningen. Du kommer även att ta stor del i arbetet att modernisera, digitalisera och upprätta effektiva processer för att vidareutveckla ekonomifunktionen.

Dina ansvarsområden kommer bland annat att innefatta:
• Ansvara för månads- och årsbokslut
• Analysera boksluten
• Upprätta månadsrapport
• Upprätta årsredovisning
• Vidareutveckla arbetsprocesser
• Bistå i koncernredovisning
• Stötta verksamheten i redovisningsfrågor

Ovan arbetsuppgifter utgör grunden i rollen men flera ansvarsområden kan tillkomma på sikt och möjligheten för dig att påverka din egen utveckling är stor.

Din profil

För att vara rätt person för rollen som Koncernredovisningsansvarig hos LK ser vi gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning samt flera års erfarenhet inom kvalificerad redovisning och känner dig helt trygg i ovan nämnda arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av koncernredovisning är strakt meriterande. Har du även arbetat i ett tillverkande bolag med kunskap inom lagerhållning är även detta ett stort plus.

Viktiga personliga egenskaper för att lyckas i rollen som Koncernredovisningsansvarig är prestigelös, engagerad, utåtriktad och driven. Vi söker dig som har en trygg kunskapsbas, är helt självgående, brinner för processutveckling samt trivs i en roll som ställer höga krav på struktur, analys och kvalitet.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet inom kvalificerad redovisning
• Självgående i ovan nämnda arbetsuppgifter
• Dynamisk och prestigelös
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
• Erfarenhet i affärssystemet Monitor är meriterande

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-25

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir direkt anställd hos Lagerstedt & Krantz. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella på telefonnummer 073-311 68 62.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se073-311 68 62

Ansök senast:2022-09-25

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail