Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

Ekonomiassistent till Mercus Yrkeskläder AB

Vill du ha en bred roll med utvecklingsmöjligheter? I så fall har vi tjänsten för dig!

Om företaget

Mercus Yrkeskläder AB säljer arbetskläder, skor och personligt skydd till företagskunder genom butik och e-handel. Vi är återförsäljare av ett antal välkända varumärken där våra kunder också får ta del av vår höga tillgänglighet och kompetens.

Vi har idag åtta yrkesbutiker i Sverige, drygt 60 anställda och omsätter ca 180 MSEK med god lönsamhet. Mercus ingår i Alligo-koncernen som är noterat på OMX mid cap.
Vår vision är att vara Kundens bästa val och vår affärsidé är att göra våra kunders vardag enklare, säkrare och mer lönsam. Det är genom vårt totala erbjudande som vi skiljer oss från våra konkurrenter. Läs mer om oss på www.mercus.se

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent kommer du arbeta självständigt med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, påminnelser, lättare avstämningar samt lön. Vi ser gärna att du har förståelse för lönehantering men inget krav på tidigare erfarenhet. Är du driven och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter finns det möjligheter för att få utvecklas för att senare ta större ansvar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
• Löpande bokföring
• Kund- och leverantörsreskontra
• Påminnelser
• Lättare avstämningar
• Löner

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom ekonomi med erfarenhet av löpande bokföring samt reskontra. Dina personliga egenskaper värderas högt och vi tror att du är ansvarstagande, driven och nyfiken person som gillar att utvecklas. Vidare är du social, lättsam med ett sinne för humor.

Framgångsfaktorer

• Tidigare erfarenhet från ovannämnda arbetsuppgifter
• Social, lättsam och ansvarstagande
• Flytande Svenska i tal och skrift
•Förståelse för löneberedning

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Göteborg
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Markus Kask
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-30

Denna tjänst är en Direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Mercus Yrkesläder AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

TillsvidareanställningGöteborgHeltid
Kontaktperson:Markus Kaskmarkus@resultatab.se

Ansök senast:2022-09-29

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail