Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

EKONOMIANSVARIG TILL NORDSTRÖMS TRÄ OCH FOSFOROS

Är du en erfaren ekonom som trivs i en bred roll med många kontaktytor? Vi söker just nu en Ekonomiansvarig för ett uppdrag på ca 6 månader till Nordström & Co Trävaror KB.
Här erbjuds du en intressant och utmanande roll på ett väletablerat bygghandelsföretag!

Om företaget

Nordströms Trä och Fosforos Betongkomplement säljer och levererar byggmaterial och betongkomplement till yrkeskunder från sina anläggningar i Liljeholmen och Norsborg. De båda anläggningarna ingår i Nordströmskoncernen och har som ambition att vara Stockholms bästa leverantörer av byggmaterial respektive betongkomplementprodukter. Nordströmskoncernen har totalt 13 anläggningar, från Uppsala i norr till Linköping i söder, och levererar trävaror, snickerier och byggmaterial till yrkeskunder i Stockholm.

Under uppdraget som Ekonomiansvarig hos Nordström & Co kommer du att vara stationerad på två kontor. Fyra dagar i veckan kommer du att vara på huvudkontoret i Liljeholmen och en dag i veckan på Fosforos egna kontor i Slagsta.

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiansvarig kommer du att ha ett helhetsansvar för de båda anläggningarnas ekonomi och sköta all löpande redovisning, avstämningar och bokslut. Du kommer att arbeta självständigt men i nära samarbete med platscheferna på respektive anläggning samt koncernens ekonomichef.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
• Löpande redovisning
• Månadsavstämningar
• Bokslut; tertial och år
• Momsredovisning
• Kreditbedömningar
• Behjälplig vid årsredovisning
• Enklare lagerredovisning

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en bred roll samt är självständig i ovan nämnda arbetsuppgifter. För att vara rätt i rollen som Ekonomiansvarig behöver du vara driven, strukturerad, flexibel och prestigelös. Då tjänsten innebär mycket kontaktytor, både internt och externt, ser vi gärna att du är en social, kommunikativ och förtroendeingivande person. Som Ekonomiansvarig kommer du att vara ett stöd till de olika platscheferna vilket ställer höga krav på din samarbetsförmåga.

Har du tidigare erfarenhet av lagerredovisning samt god förståelse för löneprocessen ser vi detta som ett stort plus.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete
• Social, driven och kommunikativ
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-09

Denna tjänst är ett uppdrag på ca 6 månader där du är anställd hos oss på Resultat och uthyrd till vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073-311 68 62

VisstidsanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Gabriella Urbangabriella@resultatab.se073-311 68 62

Ansök senast:2022-10-09

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail