Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

EKONOMIANSVARIG TILL AD ASTRA BY ELITE

Är du en progressiv ekonom med ledaregenskaper som trivs bäst i en miljö där ingen dag är sig den andra lik och där du får sätta prägel på ekonomifunktionen? Har du tidigare erfarenhet som ekonom inom hotellbranschen eller vill ta steget dit? Då vill vi gärna höra från dig!

Om företaget

”Senhösten 2022 öppnar Elite Hotels ett italienskt koncepthotell med premiumapproach beläget i vackra Snäckviken söder om Stockholm. En upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque.”

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonomiansvarig för Ad Astra by Elite kommer du ha helhetsansvar över hotellets ekonomi och arbeta nära både Hotelldirektör och avdelningschefer. Arbetsuppgifter kommer bl.a. innebära:
• Löpande redovisning
• Månads- och årsbokslut
• Avstämningar, inklusive bankavstämningar
• Resultatuppföljning och analys av nyckeltal

Din profil

Vi ser att du jobbat minst 5 år i en liknande roll, gärna tidigare inom hotellbranschen. Du besitter god förståelse för redovisning, med tidigare erfarenhet av transaktionsrika organisationer.
Som person är du dynamisk och effektiv i ditt arbetssätt, noggrann och strukturerad ut i fingerspetsarna och tar stort eget ansvar för ditt eget arbete. Då rollen till en början kommer innebära ett stort fokus på att utveckla och implementera rutiner ser vi att du är lösningsinriktad och utför ditt arbete strukturerat och med stor noggrannhet. Vidare ser vi att du som person är kommunikativ, pedagogisk och drivs av att arbeta tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av ekonomisystemen iScala och Rillion (fd Palette), samt hotellsystemet HMS ses som meriterande.

Framgångsfaktorer

• Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna tidigare inom hotellbranschen.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Noggrann, självgående, kommunikativ och pedagogisk

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Södertälje och Vasastan i Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-30
Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Elite Hotels of Sweden AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på 072-215 15 34

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Sara Westin-Jamessara.wj@resultatab.se0722151534

Ansök senast:2022-09-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail