Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

EKONOMIANSVARIG SÖKES TILL KONCERNEN ENERGIVÄRDEN

Detta är en unik roll med mycket ansvar, analys och prognosarbete samt kollegor att bolla med, vad väntar du på? Ansök redan idag!

Om företaget

Bolaget Ventilator har varit verksamt inom ventilationsbranschen i över åttio år och består i dagsläget av två enheter: System för luftbehandling och System för renrum.
Bolaget är placerat i Liljeholmen och omsätter cirka 100 mkr med 25 anställda.
Ventilator ingår i företagsgruppen Energivärden tillsammans med bolagen Carl Hanssons Rör & Värme, Styrvärden och Carls Elektriska. Företagsgruppen är privatägd och erbjuder installation och service inom Rör, El, Ventilation, Styr & Övervakning på Stockholms-marknaden.

Du kommer att vara Ekonomiansvarig för Ventilator men alla inom Energivärden sitter på samma kontor vilket innebär att du har kollegor med samma typ av arbetsuppgifter men som ansvarar för de andra bolagen i koncernen.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll så får du både det operativa och det strategiska i ett, då du både kommer att sköta bolagets ekonomi från a till ö och även vara verksam i det långsiktiga arbetet som prognoser, analys samt styrningen av bolaget.
Som ekonomiansvarig har man ansvaret att se till bolagets bästa på kort och lång sikt. Att bolagen är stabila finansiellt och att de arbetssätt och rutiner som används effektiviseras och optimeras. I rollen arbetar man verksamhetsnära och i tätt samarbete med Energivärdens CFO och Ventilators VD.

• Sköta bolagets ekonomiska rapportering inom bolaget, till koncernen och till myndigheter
• Delaktig i framtagning av projektprognoser
• Analysera bolagets verksamhet avseende lönsamhet och utveckling (projektprognoser, projektutveckling, täckningsgrader, kostnadsuppföljning, investeringar
• Sköta valda delar av ekonomiavdelningens löpande dagliga arbete av typ bokföring, reskontror etc
• Administrera löne- och personalrelaterade frågor avseende bolagets anställda
• Upprätthålla kompetensen inom koncernens datasystem (Agresso) och medverka i utvecklingen av systemet.

Din profil

Du kanske jobbar som Redovisningsekonom idag och vill ta nästa kliv alternativt är du Ekonomiansvarig på ett mindre bolag och vill utvecklas inom Controlling.
Rollen som Ekonomiansvarig är bred och man förväntas ta i där det behövs, både i stort och smått.

Du ska attraheras av att både jobba extremt operativs samt stötta i strategiska frågor samt aktivt vilja bidra i utveckling av bolagen och i företagsledningens arbete.
Som person så är du engagerad lagspelare som vill driva saker framåt och är inte rädd för att ta i där det behövs. Vi värdesätter rätt person som vill utvecklas men du bör vara trygg i redovisning och kunna upprätta ett bokslut för att axla rollen.

Framgångsfaktorer

• 3-5 års erfarenhet inom löpande redovisning.
• Erfarenhet av succesiv vinstavräkning samt prognoser är meriterande.
• Förståelse för hela det ekonomiska flödet.
• Högskoleutbildning inom ekonomi är meriterande.

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Ansökan

START: December/Enligt överenskommelse
OMFATTNING: 100%
PLACERING: Liljeholmen, Stockholm.
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Markus
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-15

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos Ventilator. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

TillsvidareanställningStockholmHeltid
Kontaktperson:Markus Kaskmarkus@resultatab.se

Ansök senast:2022-10-14

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail