Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

ÄLSKAR DU RELATIONSSÄLJ? DÅ ÄR DU VÅR NÄSTA KOLLEGA!

Är du en person som gillar högt tempo, stora kontaktytor och vill få möjligheten att jobba i ett expansivt bolag med fantastiska kollegor? I så fall ska du jobba hos oss!

Om företaget

Resultat är ett bemanningsföretag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är ett bolag med höga ambitioner och snabb tillväxttakt. Våra kunder är alltifrån mindre till större bolag i Stockholm- och Göteborgsområdet. Nu söker vi en Kundansvarig till vårt kontor som är centralt beläget i Göteborg.

Mer information om oss hittar du på: www.resultatab.se eller www.instagram.com/resultatab

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett utmanande och intressant arbete som Kundansvarig i ett expansivt företag där stora möjligheter ges till personlig utveckling och påverkan, både på ditt egna arbete men också företaget i stort.

Som Kundansvarig hos oss ansvarar du för din egen kundstock och budget och bedriver ditt försäljningsarbete självständigt, både gällande nyförsäljning samt bearbetning och vård av befintliga kunder. Tillsammans med en Konsultansvarig ansvarar du för att hjälpa våra kunder med rekrytering och bemanning till deras ekonomiavdelning.

Vidare är du kundens kontaktperson och har avstämningsmöten med både personal och kunder före, under och efter uppdragens gång.

Vår ambition är att vara det mest Personliga och Engagerade bemanningsföretaget på marknaden.

Din profil

Vi söker dig som vill vara med på en fantastiskt rolig resa där vi tillsammans bygger ett framgångsrikt företag. Du har en vilja att ta dig an utmaningar och är mån att nå dina mål.
Som person är du en relationsskapare ut i fingerspetsarna och du finner det enkelt att kommunicera med människor oavsett kompetensnivå. Du trivs i en miljö där det är högt i tak, stor frihet under lika stort ansvar och raka puckar.

Glädje, Balans och Entreprenörsanda är något som starkt präglar vår vardag och är viktiga värderingar för oss.

Framgångsfaktorer

• Tidigare erfarenhet av försäljning (B2B)
• Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift

Om oss

Resultat är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi förtroendearbetstid, 30 dagars semester, en flexibel arbetsplats, friskvårdsbidrag samt kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Oktober 2022
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Göteborg
LÖN: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel
KONTAKT: Daniel Larsson,072 – 318 34 00
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-30

TillsvidareanställningGöteborgHeltid
Kontaktperson:Daniel Larssondaniel@resultatab.se072 – 318 34 00

Ansök senast:2022-09-30

Ansök direkt här så kontaktar vi dig vidare. om du inte redan har ett inlogg hos oss så skapas det och du får ladda upp ditt CV. Var noga med att fylla idetaljerna i ditt CV då det ökar dina chanser att få komma på intervju!

Känner du någon som skulle passa? Då får du gärna tipsa personen via e-post eller kopiera en länk hit.

E-mail