Rekrytering och uthyrning av Ekonomer

Behöver du rekrytera en Ekonom?

Vi på Resultat vet vad som gäller när du behöver rekrytera en Ekonom. Efter många år i branschen har vi hjälpt många företag att fylla luckor och hitta rätt kompetens i rätt läge. Vår verksamhet är förlagd i Stockholm och Göteborg, där vi har kontor på båda platser. Där finns våra kompetenta rekryterare och personal för dig. Beskriv ditt behov för oss, så ser vi till att rekrytera en Ekonom efter dina specifikationer.

Rätt person på rätt plats är a och o för båda parter. Därför genomgår vi alltid samma grundliga process för att matcha rätt Ekonom på rätt företag. Vi har alltid i åtanke att skapa långsiktiga och personliga relationer – som håller över tid.

Att rekrytera Ekonom – vårt signum

Vi är annorlunda än andra i branschen eftersom vi enbart fokuserar på rekrytering inom Ekonomi. Vår erfarenhet är långvarig och kunskapen är stor. Vi känner igen en duktig Ekonom när vi ser den, och har stor vana av att passa in rätt person på rätt plats. Tack vare vårt breda kontaktnät och goda anseende kan du lita på att det vi erbjuder är väl genomtänkt och anpassat för din situation.

En stressad eller svag rekrytering kan påverka din verksamhet väldigt negativt. Att därför överlåta processen till proffs är ett smart beslut som lönar sig både på kort och lång sikt. Vi tar oss gärna an din situation och ditt behov. Beskriv ditt behov, så rekryterar vi rätt Ekonom till dig.

Ekonomer i Stockholm

Ekonomer i Göteborg


Hyr Ekonom med Resultat – vi hittar rätt Ekonom för din situation.

Kanske behöver du en Ekonom under en begränsad tid? Uthyrning av personal är ett koncept vi bemästrar och tror på. På det sättet kan du och kandidaten lära känna varandra under en uthyrningstid, för att sedan potentiellt göra rekryteringen permanent om det känns bra för båda parter. Vill du veta mer om uthyrning? Tveka inte att höra av dig till oss.