Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

Vi hjälper dig hyra eller rekrytera ekonomer

Vi på Resultat strävar efter att vara det mest personliga och engagerade bemanningsföretaget när det gäller att hyra eller rekrytera ekonomer.

Är ditt företag på jakt efter duktiga ekonomer i Göteborg och Stockholm? Vi på Resultat förmedlar uthyrning och rekrytering av ekonomer. Vi har en smidig och professionell rekrytering- och uthyrningsprocess som du kan läsa mer om nedan.

 


  Hyra eller rekrytera ekonomer?

  Fyll i formuläret så hjälper vi dig!

   


  Hyra ekonomipersonal inom alla branscher

  Vi hjälper våra kunder hitta ekonomipersonal med spetskompetens som vi sedan hyr ut eller rekryterar. Vi har kunder inom alla olika branscher och hanterar de flesta olika tjänster inom ekonomi. Många av våra kunder ser det som en stor möjlighet att hyra in ekonomipersonal under både korta och långa perioder. Exempel på behov kan vara över semesterperioden, föräldravikariat och både korta och långa arbetstoppar i verksamheten. Vi strävar alltid efter att tillgodose just era önskemål.


  Vi hyr ut & rekryterar olika typer av ekonomer

  Vi rekryterar och hyr ut ekonomipersonal för de flesta tjänster man kan tänka sig. Vi har arbetat med ekonomer länge och har med den erfarenheten stor insikt i hur man bäst rekryterar och hyr ut dessa tjänster.

  Exempel på tjänster:

  • CFO / Ekonomichef
  • Ekonomiassistent
  • Ekonomikonsult
  • Löneadministratör
  • Lönekonsult
  • Redovisningschef
  • Redovisningsekonom
  • HR-administratör
  • HR-ansvarig
  • Administratörer
  • Controller

  cv-personligtbrev

  Rekrytering inom ekonomi

  Använd Resultat när du är i behov av att hitta rätt ekonom, snabbt och enkelt, till en rimlig kostnad. Precis som vår framgång, är din framgång beroende av att du knyter rätt medarbetare till dig. Vi på Resultat är experter på att rekrytera och hyra ekonomipersonal och vi vet att vårt erbjudande står för en hög kvalité.


  Processen för vår uthyrning och rekrytering

  Resultat har en noga inarbetad och säker process när det kommer till uthyrning och rekrytering av ekonomipersonal. Läs vidare för att ta del av hur vår process ser ut.

  1. Kravspecifikationsmöte 
   En Kundansvarig och en Konsultansvarig från oss träffar dig som kund och tillsammans går vi igenom er situation och tar reda på vad ni behöver hjälp med. Vi enas om de praktiska detaljerna i processen som behövs för att komma vidare och snabbt kunna hjälpa er.
  2. Annonsering & Sökning
   Vi upprättar en annons och publicerar den i de kanaler vi finner mest effektiva för den aktuella processen. Parallellt screenar vi även andra liknande processer som vi har igång samt söker i vår CV-databas och våra nätverk.
  3. Telefonintervju
   Vi inleder alltid den första kontakten med en ny kandidat med en telefonintervju. Detta för att skapa oss en bättre bild och förståelse av personen och dennes CV.
  4. Intervju
   De kandidater som vi bedömer har rätt kvalifikationer för den aktuella processen träffar vi i en fysisk intervju på vårt kontor. Detta för att säkerställa eventuella skallkrav, men framför allt för att lära känna personen bakom CV:t ännu bättre.
  5. Referenstagning & bakgrundskontroll
   Som en sista del i vår rekryteringsprocess utför vi en referenstagning på kandidaten samt gör en bakgrundskontroll.
  6. Presentation för kund
   Vårt mål är alltid att vår kund ska behöva lägga så lite tid som möjligt på rekryteringsprocessen. Det innebär kortfattat att vårt jobb främst handlar om att välja ut de absolut bästa kandidaterna och fokusera på kvalité framför kvantitet.
  7. Anställning
   Slutligen anställer vi den valda kandidaten. Den erbjuds då en trygg anställning hos oss då vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag mm.
  8. Uppföljning
   För oss är det extremt viktigt med uppföljning och en nära kontakt med både vår kund och vår anställda konsult då vår ständiga strävan är att vara det mest personliga och engagerade bemanningsföretaget. Uppföljningen sker regelbundet där vi kommer ut och träffar både kund och konsult med jämna mellanrum.

   

  Intresserad?

  Vi försöker alltid bygga personliga kopplingar och tycker att det är nyckeln till bra resultat. Om du fyller i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och så jobbar vi vidare därifrån. Du får gärna ringa oss direkt, det går ofta lite snabbare. I vilket fall så tycker vi det är trevligt med nya ansikten.

  Söker du jobb?
  Eller personal?

  Kontakta oss gärna direkt!

  08-400 255 05