Kontakt

Stockholm
08-400 255 05
Göteborg
08-400 255 05

Rekrytering och uthyrning av ekonomer i Göteborg

Sveriges näst största stad och Nordens femte största med sina ca 600 000 invånare i tätorten. Vi etablerade oss som bemanningsföretag i Göteborg 2019 och har hunnit få många fina samarbeten med allt från mindre bolag till större börsnoterade bolag. Vi ser verkligen fram emot en fortsatt tillväxt och många nya samarbeten här i Göteborg.

Lediga tjänster i Göteborg

Rekrytering av ekonomer i Göteborg

Rätt person på rätt plats är inte alltid lätt. Det finns en rad olika tillvägagångssätt som alla hyllas på olika sätt. Genom vår erfarenhet och vårt nära samarbete med våra kunder har vi slipat och slipat på en rekryteringsprocess som vi anser vara den bästa. En process som innehåller många av de standardiserade momenten men där den personliga relationen och arbetstesten väger extra tungt. Vi kallar det för hyrrekrytering, vissa andra för hyrköp. Du som kund hyr ekonomen inledningsvis av oss för att sedan ta över anställningen när du och kandidaten tillsammans känner att det är helt rätt matchning. Under hela hyrperioden lämnar vi en garanti att självklart ersätta kandidaten om det från någon part inte känns helt perfekt. Givetvis utför vi också direktrekryteringar där du som kund anställer kandidaten hos dig från dag ett.

Att jobba som ekonom

Oavsett om du vill bli jobba som Administratör, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Löneadministratör, Controller (Business/Financial), Ekonomichef/CFO eller med koncernredovisning så har vi jobbet för dig.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag i Göteborg och som anställd ekonomikonsult hos oss erbjuder vi dig friskvårdsbidrag samt att vi har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. Hos oss kan du känna dig trygg.

Intresserad?

Vi försöker alltid bygga personliga kopplingar och tycker att det är nyckeln till bra resultat. Om du fyller i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och så jobbar vi vidare därifrån. Du får gärna ringa oss direkt, det går ofta lite snabbare. I vilket fall så tycker vi det är trevligt med nya ansikten.

Söker du jobb?
Eller personal?

Kontakta oss gärna direkt!

08-400 255 05